Ladataan nyt

Amerikka pääsee finaaliin ylivoimaisen voiton jälkeen

Kiistaton Dominion

Diego Valdes nousi tyrmäysvaiheessa loukkaantumisen jälkeen osoittaen merkittävää suorituskykyä. Vaikka hän hävisi seitsemän peliä varsinaisessa vaiheessa, eteläamerikkalainen erottui André Jardinen joukkueen keskeisenä osana kantaen joukkueen painoa kohti finaalia.

América hallitsi mestarillisesti ensimmäisen välieräottelun Atlético de San Luisia vastaan ja varmisti merkittävän edun, joka käytännössä sinetöi heidän paikkansa Apertura 2023 -finaalissa Jatkuvan vedenpaisumuksen alla Eagles hautasi Potosinojen toiveet tulla yllätyksenä turnauksessa voitti 5-0 Diego Valdésin ja Julián Quiñonesin kahdella maalilla.

Ensimmäisestä minuutista lähtien América ei jättänyt tilaa epäilyksille San Luisissa ja osoitti ylivaltaansa. Hyödyntämällä Jardinen entisen joukkueen harmonian puutetta kentällä, Gustavo Lealin joukkue ei ollut ottelun johtajalle.

Hän oli Valdes jotka ottivat johdon ja saivat nopeasti ponnistelujensa hedelmät. Pienellä onnella chileläinen avasi maalin alueen reunalta tehdyn laukauksen jälkeen, kun Unai Bilbao torjui ja Andrés Sánchezilla ei ollut mahdollisuutta.

Vastus rikki

Atlético de San Luis tunsi iskun eikä kyennyt reagoimaan. Ilman ohjausta keskikentällä, Vitinhon ja Güémezin virheistä Potosinot kärsivät alusta alkaen.

Toisella puoliajalla América hallitsi etua ja lisäsi johtoaan tulostaululle. Valdes Hän varmisti toisen maalinsa laukauksella kentän ulkopuolelta. 3-0 oli jo mukava johto, eikä San Luis vastannut.

Järjetön johtopäätös

Julián Quiñones Hän jätti myös jälkensä ja teki kaksi maalia, jotka jättivät Potosinot ilman reaktiota. Ensin hyvin kohdistetulla puskulla, sitten työntämällä pallon verkkoon pieneltä alueelta.

América osoitti kaiken mahtavuutensa ja päästi valloilleen maalimyrskyn San Luisia vastaan, jolla on nyt herkulelainen tehtävä kääntää tulos Azteca-stadionilla. Samaan aikaan Eagles juhlii jo, ja Apertura 2023 -finaaliin on taattu puoli lippua.

Koko lähde: ESPN-urheilu